Over de Dame

De Dame van Limburg, verscholen tussen de Smidsbelt en de Kerkstraat in hartje Holten is een voormalig tweedehands winkel voor dames-merkkleding. De Dame, Gerda Kwakernaak-Limburg, is jaren geleden begonnen met een winkel voor kwaliteitskleding voor dames.

Nu de “Dame van Limburg” eind 2018 haar deuren heeft gesloten, zijn de kledingbeurzen iets waar reikhalzend naar uitgekeken wordt. De drive om een ieder te helpen met het maken van een juiste kledingkeuze is daarbij onveranderd gebleven. “Het is niet altijd makkelijk om zelf te bepalen wat bij je past, als ik daar iemand in kan adviseren en blij kan maken met een mooie outfit, dan is dat zo mooi om te merken!”.

Het concept van de kledingbeurzen is simpel: “Dames kunnen hun kleding schoon en gestreken  inbrengen. Voldoet de kleding dan ook nog aan de kwaliteitseisen, dan doe ik mijn best om de kleding in 3 volle dagen te verkopen. De opbrengst van de verkoop wordt vervolgens gedeeld met de inbrenger. Wordt de kleding niet verkocht? Dan wordt deze opgehaald, of naar een goed doel gebracht”.

“Ik heet u van harte welkom. Kom gezellig bij me langs tijdens de beursdagen en maak kennis met de ‘Dame van Limburg’!”.

De dame zelf 2