Kom langs bij de voor- en najaars kledingbeurzen van “De Dame van Limburg”

Nu de “Dame van Limburg” de deuren heeft gesloten van haar kledingwinkel, betekent het niet dat u hier niet meer terecht kunt voor de welbekende kledingbeurzen. Deze zullen blijvend georganiseerd worden aan de Kerkstraat in Holten.

Elk voor- en najaar is het mogelijk om uw kleding bij één van deze beurzen te verkopen en natuurlijk om hier mooie kleding te vinden waar u weer blij van wordt. Als u geen kleding te verkopen heeft, maar alleen wilt kijken naar leuke kleding om te kopen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Lijkt het u leuk om kleding in te brengen? Kijkt u dan hier voor verdere informatie.

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen tijdens de komende voorjaars- en najaarsbeurs.

Tot ziens in Holten!

Gerda Kwakernaak-Limburg
“De Dame van Limburg”

de dame           De dame zelf 1

Comment is closed.